УСЛУГИ

почистване сгради

Почистване на сгради след строителство

За новопостроените сгради предлагаме цялостно почистване. Услугата включва: обезпрашаване на стени и машинно почистване на подови настилки, стъпала, парапети, врати, санитарни помещения, стъкла и дограми, почистване на засъхнало лепило и мазилки, почистване на фасадата.

машинно пране настилки

Машинно пране на текстилни подови настилки

Прането се осъществява с помощта на дискови машини, чиито четки са с мек косъм. Първо текстилната настилка се шампонира, след това с помощта на машината се разтрива, накрая се изсмуква мръсния разтвор и се изплаква по метода на екстракцията. Той представлява впръскване на разтвор под налягане и изсмукването му. Почистването става до основата на текстилните влакна, цветовете са по-свежи, настилката е леко влажна до суха и с аромат на чистота.

почистване настилки

Почистване на твърди настилки

Дисковите машини, с които извършваме чистенето имат четки и абразивни дискове. Използвате се подходящи препарати за почистване, които премахват и най-дълбоко проникналите замърсявания. Изсмукването им става с мощна водосмукачка. След почистване твърдата настилка е отново в идеален вид, а в помещението се носи свеж аромат.

пране тапицерии

Пране на текстилни тапицерии чрез екстракция

При прането се впръсква почистващ препарат под високо налягане, след определено време на действие се изсмуква, изплаква и подсушава. Използват се най-подходящите почистващи препарати, които премахват и най-упоритите петна. След нашата намеса повърхността на тапицерията е чиста и ухае на свежест.

почистване на прозорци

Почистване на прозорци, дограми и врати

Ръчно почистване с подходящи съоръжения и препарати. Премахват се следи от пръсти, насекоми и всички видове замърсявания. След чистенето остава тънък филм, който предпазва определено време повърхността от последващо замърсяване.

полиране подови настилки

Полиране /запечатване/ на подови настилки

Първо повърхността се почиства с помощта на едно дискови машини и водосмукачки. След като настилката е отново чиста, върху нея се нанася запечатваща емулсия, която е устойчива на триене, предпазва и гланцира. След изсъхване на този слой настилката се полира с високо оборотни едно дискови машини.

диамантено шлайфане

Диамантено шлайфане

Диамантеното шлайфане се извършва с дискови машини с диамантени дискове. Те премахват част от повърхностния слой на подовата настилка и така тя придобива огледален блясък.

кристализация

Кристализация

Това е съвременна технология за почистване, при която се впръсква кристализатор. Той се разтърква с дискове с метални нишки. Получената химична реакция заздравява и дава блясък на настилките.

сухо пране

Сухо пране

За изчистването на меки подови настилки се използва тази технология. При нея се впръсква малко емулсия с кристали, след необходимото време за действие, се изсмуква заедно с мръсотията и праха. Повърхността е суха веднага след това.

почистване на фасади

Почистване на фасади

При чистенето на фасади на сгради фирмата ни осигурява алпинисти и автовишка. Като това е включено в цената.