Почистване на прозорци

Съществуват няколко бързи стъпки, които превръщат почистването на прозорци в лесна задача. Много домакини не обичат тази задача, заради проблемите, които могат да бъдат свързани с нея. Истината е, че почистването на прозорци е безболезнен процес, ако знаете как да се заемете с него.

почистване на прозорци

Пролетта е идеалното време за тази задача. Някои хора също използват късното лято, за да почистят отново прозорците си и да са сигурни, че ще изглеждат чисти и блестящи.

Има няколко основни стъпки, за да бъде работата по-бърза и лесна. Едно е сигурно никой няма да иска да свърши тази задача, ако се налага цял ден да виси по прозорци или да се катери по покриви.

За прозорците в къщи, чудесна работа върши спрей за почистване. Лесен е за употреба, защото може точно да се насочи препарата. Също така шишето се държи лесно с една ръка, така че другата е свободна да почиства. Много хора използват за почистването вестник, защото той придава на прозореца приятно блестене. За сравнение кърпите оставят малки власинки, които са видими за окото.

За външни прозорци е добре първо да се отмие праха и мръсотията със силна струя вода и след това да се пристъпи към почистване. Гъба напоена във вода и сапун върши чудесна работа. За да достигнете високите прозорци прикрепете гъбата към дръжка. След като направите това изплакнете прозорците отново, за да отмиете сапуна.