Почистване във Варна

Почистване Варна предлага решение за една от най-неприятните работи за всяка домакиня - почистването. Екипът ни е високо квалифициран и работи с най-качествени почистващи препарати. Можем да изпълним богат каталог от услуги в сферата на почистването и то в удобно за вас време.

Като лидери в областта на почистването във Варна предлагаме на своите клиенти почистване на прозорци, дограми и врати, машинно пране на текстилни подови настилки, почистване на твърди настилки, пране на текстилни тапицерии чрез екстракция, почистване на офиси, фасади и домове след ремонт или строителство.

Предлагаме още полиране на подови настилки, кристализация, диамантено шлайфане, сухо пране, ежедневно почистване и поддържане на чистота на хотели, ресторанти, административни сгради, производствени халети и др. За нашите клиенти във Варна доставяме ежедневно и необходимите консумативи, почистващи препарати и аксесоари на намалени цени.

Почистване Варна разполага и работи с професионална техника от водещи производители. Екипът ни почиства с най-съвременни и екологични почистващи препарати, които са одобрени със сертификат от българското законодателство. Така нашите услуги по почистване са още по прецизни и качествени. Не случайно агенцията ни по почистване е лидер в областта още от създаването си през 2002 година.

Наша цел е да предложим на гражданите на морската столица отличен стандарт в услугите по почистване.