Почистване в София

Почистването не е лесна задача и отдавна не е работа само за жени. Затова винаги, когато се нуждаете от професионално почистване на домове и офиси в София, може да се доверите на нашите качествени и бързи услуги.

София

Фирмата ни се занимава с професионално почистване на домове и офиси от 2002 година. Агенцията ни е лидер в почистването в София и страната, за да станем такива непрекъснато усъвършенстваме и развиваме предлаганите от нас услуги. Фирмата ни разполага с богат каталог от услуги, с които да задоволим високите изисквания на гражданите на столицата.

За жителите на град София предлагаме почистване на сгради и офиси след ремонти и строителство, почистване на фасади с автовишка, ежедневно поддържане на чистота. Други наши услуги са машинно пране на текстилни подови настилки, почистване на твърди настилки, пране на текстилни тапицерии чрез екстракция, почистване на прозорци, дограми и врати. И още полиране на подови настилки, диамантено шлайфане, кристализация и сухо пране.

Агенция по чистота София поддържа офиси, административни сгради, хотели, ресторанти, производствени халета и много други. Осигуряваме на клиентите ни също ежедневно аксесоари, WC консумативи и почистващи препарати на по-ниски цени.

Работим с най-ефективните и подходящи технологии за почистване. За да поддържаме високо качество на нашите услуги по почистване работим само с професионална почистваща техника и препарати, одобрени от българските закони. За постигане на съвършената чистота използваме преди всичко екологични почистващи продукти.

Фирмата ни работи в кратки срокове. Преди да започнем работа по почистване за клиентите ни в София осигуряваме безплатен оглед с консултация. Екипът ни е с богат опит и ще спести време и грижи по почистване както на дома, така и на офиса. Целта ни е да почистим перфектно вашия дом или офис.

Ние можем да ви накараме да се чувствате удобно и комфортно, необходимо е само да изберете нашите услуги по почистване в София.