НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Изключително сме доволни от услугите на почистване.com . Имахме новопостроена пететажна сграда, която се нуждаеше от спешно почистване в рамките на седмица, за да бъде открита в срок. Справиха се на време с планираните цели.

Цветелин Цветков - Амперел ООД

Здравейте, Много сме доволни от работата, която свършихте по последния ни обект. Офисът е бил затворен повече от две години и не вярвахме, че всички тези боклуци могат да изчезнат за два дни. Благодарим ви за съдействието!

Петър Петров - ЕПИК ЕА ЕООД

Здравейте! Вчера огледахме сградата и сме доволни от съвършената работа по почистването. Ще изчакаме да завършите и другия обект. Ако всичко е наред, ще се възползваме от услугите ви и за в бъдеще. Ще ни трябва поддръжка на чистотата.

Юлиана Борисова - ВасМетал ЕООД

Pochistvane.com е наш дългогодишен партньор, с който ни свързва взаимно доверие...

инж. Г. Чуклев - Мираж Инк. АД

Като подизпълнител на обект "Ремонтни работи в Резиденцията на Британския посланик в София" през м. Август 2002 г. ... Лично Негово Превъзходителство г-н. Посланикът изрази своето удовлетворение от извършената работа.

инж. Г. Димитров - ГТ Весгео

Pochistvane.com разполага с професионална техника, консумативи, препарати и висококвалифициран персонал, с помощта на който своевременно отреагира на възложените задачи. ... Ние гарантираме за лоялността на фирмата в партньорските взаимоотношения.

инж. Николай Калоянов - Балканстрой АД

Препоръчваме Ви Pochistvane.com, фирма за почистване, която съвестно изпълнява задълженията си при добра организация, високо качество и в срок.

арх. Р. Манушев - РВМ-97 ЕООД

Високият професионализъм, доброто качество и гъвкавостта на изпълнение правят Pochistvane.com наш предпочитан партньор при работа свързана с почистване...

арх. Асен Дикански - Фирма Дикански