Почистване в Бургас

Фирма за чистота предлага услуги по почистване в Бургас. Накратко нашите услуги са почистване на домове и офиси, почистване на нови сгради, почистване на фасади и прозорци, анти-графитна защита. Предлагаме и абонаментно почистване.

Бургас

Агенцията работи от 2002 година и в момента е лидер в сферата на почистването. Като такива ние постоянно развиваме и обогатяваме асортимента от услуги вече в цялата страна и в това число и град Бургас. Имаме богат опит в почистване след ремонти и строителство и то в кратки срокове. Можем за отрицателно време да почистим основно вашата къща, офис или сграда. Фасадите почистваме с автовишка.

При почистване на сгради след строителна дейност включваме услуги по обезпрашаване, премахване на засъхнало лепило и мазилка, почистване, обезпрашаване и полиране на подове, стъпала, парапети, врати, прозорци и дограма. Абонаментното почистване Бургас включва още ежедневно доставяне на консумативи, почистващи препарати и аксесоари на ниски цени. Помощ за поддържане на хигиената от квалифициран персонал.

Преди почистване се прави оглед на обектите и консултация. Работим само с професионална почистваща техника от водещи производители и с екологични почистващи препарати, които са одобрени от Министерството на образованието.

За високите изисквания на клиентите ни в Бургас предлагаме още следните услуги:

  • Почистване на твърди настилки - става с помощта на дискови машини, след почистване настилката е блестяща, а стаята е изпълнена с приятен аромат.
  • Машинно пране на текстилни подови настилки - цветовете са освежени, повърхността е почистена и с лек аромат.
  • Пране на текстилни тапицерии - става чрез метод на екстракция, почистват се и най-упоритите замърсявания, отново на тапицерията се придава лек, но много приятен аромат.
  • Полиране на подови настилки - проникналите замърсявания се почистват, а настилките придобиват идеален вид.
  • Сухо пране.
  • Кристализация и диамантено шлайфане, за да придадете блясък като огледало на настилката.

Доверете се на почистване Бургас и ще спестиме време, нерви и грижи по почистването на вашия дом, офис, хотел, ресторант или сграда.