Фирмата за почистване работи по празниците

Усилията ни да се наложим като най-добрата фирма за почистване в София щяха да бъдат безуспешни, ако не обслужвахме нашите клиенти, дори и по празниците. И днес нашия екип на смяна кръстосваше София, за да почиства апартаменти и офиси. На наше разположение беше още един екип, но той не бе необходим, защото деня беше сравнително спокоен.

Почистване по празниците

Оказа се, че повечето клиенти са запразнили и нямаха нужда от нашите почистващи услуги. Утре обаче ни чака много работа и отново ще почистваме София и околностите на пълни обороти.

Тази фирмена политика на постоянна оперативна готовност ни дава още една възможност да изненадаме приятно нашите клиенти и да им покажем, че те са приоритет номер едно за нас. Реално погледнато малко клиенти се нуждаят от почистване на офиси и апартаменти по празниците. Обикновено това се прави няколко дни преди и след датата.

Това в никакъв случай не означава, че ще изоставим тези от вас, които спешно се нуждаят от почистващи услуги. Какъв по-добър начин да засвидетелстваме нашата благодарност към клиентите на фирмата?

Празници или не, когато апартамент или офис трябва спешно да бъде почистен - ние винаги сме насреща. Когато става въпрос за вашия дом и нашия бизнес, никакви компромиси не са допустими.