Почистване на фасади

Има няколко причини, поради които е добре да се замислите за почистване на фасадата на вашата сграда. Осъзнавайки важността на проблема, съставихме кратък списък с причини, поради които е необходимо да се замислите за такова почистване.

Почистване на фасади

На първо място това е приятния естетичен вид на сградата. С времето различните климатични условия, прахът смесен с вятъра и дъжда замърсява и оцветява повърхността на вашата сграда. С почистване на фасадата вие премахвате това оцветяване и почиствате от вредни замърсители, които може да увредят повърхността.

Друга причина е и първокласното представяне на сградата Ви пред вашите клиенти. Независимо дали става дума за търговски център, офис сграда, хотел или склад. Външният вид на вашата сграда показва класата и качеството на компанията, която управлява имота.

Третата причина, но не и последна по значимост е, че освен праха (особено в зидани повърхности) се натрупва мъх, гъби, мръсотия, което може да доведе и до по-сложни и скъпи ремонти в бъдеще. Чрез поддръжка на чиста фасада, тези проблеми са по-лесни за откриване и спестяват излишни разходи.

При почистване на фасади pochistvane.com предлагаме безопасни и не абразивни решения, подходящи за различни фасадни повърхности. Агенцията ни по чистота може да се справи с почистване на фасади както на едноетажни, така и на многоетажни сгради. Потърсете ни на нашите фирмени телефони!