Почистването не е работа само за жени!

Който е работил достатъчно дълго в сферата на професионалното почистване на офиси, апартаменти, бизнес и търговски центрове, знае много добре, че почистването не е лека работа. Някои го свързват с домакинята, която бърше праха вкъщи на фона на музика от 90-те години. Факт е, че повечето холивудски филми показват именно това на зрителя. Професионалистите в почистването имат съвсем друга представа как точно протича този процес.

почистване за жени

Модерната домакиня разполага с все по-малко време за почистване и домакинска работа. Именно на това се дължи и бума в търсенето на услуги за почистване на апартаменти. Ако преди години фирмата ни работеше главно с бизнес клиенти, то сега много частни домакинства се обръщат към нас за съдействие. Най-честите въпроси са свързани с цената и времето, което ще отнеме почистването на дома. Радваме се, когато можем да предложим на новите си клиенти оферти, които да задоволят напълно желанията и капризите им, а това не винаги е лесно.

С разпространението на този род услуги и по-голямата конкуренция, клиентите се научиха да бъдат взискателни. Понякога дори професионално почистване на най-ниски цени не може да задоволи техните изисквания. Времето, за което фирмата успява да реагира и изпрати на място екип, който да почисти качествено се превръща в основен фактор за привличане на нови клиенти. Това може само да ни радва, защото постепенно клиентите се научават да отличават добрите фирми за почистване от посредствените. Цената вече не е фактор номер едно. Качеството на предлаганите услуги и бързодействието са разликата между доволен клиент и клиент, който никога повече няма да потърси нашите услуги.

Само когато видим усмивка на лицето на клиента, можем да бъдем сигурни, че се развиваме в правилна посока. В дългосрочен план доволните клиенти правят най-добра реклама на фирмата ни. А постоянните предизвикателства, които ни отправят нашите нови клиенти са просто още един начин да докажем на самите себе си, че когато нещо се прави с желание и любов, няма начин, то да не бъде успешно. Това е тайната на нашия успех!