Цените за почистване в София падат

Благодарение на голямата конкуренция, цените за почистващи услуги в София продължават да падат. Независимо дали говорим за апартаменти или офиси, почистването постепенно се превърна в достъпна услуга. Почистващи услуги, от които се възползваха главно бизнес клиенти, сега са по джоба на всеки. Това феномен се наблюдава най-вече в София. Разбира се, цените за почистващи услуги падат и в провинцията, но с известно закъснение.

почистване София цени

Големите фирми са на път да наложат толкова ниски цени, че малките почистващи бригади ще останат без работа и най-вероятно ще бъдат погълнати от големите риби. Това ще доведе до постепенното консолидиране на пазара на подобен род услуги. Почистването на апартаменти, офиси, бизнес и търговски центрове ще бъде в ръцете на относително малък брой фирми, доказали своя професионализъм и качества.

Къде сме ние в този пъзел? През годините нашата фирма за почистване не само успя да се наложи на пазара, но и продължава своя възход, дори в трудни моменти, като настоящия. В условия на финансова и икономическа криза нашите усилия бяха свързани главно с намаляване на цените за почистващи услуги. Особено внимание беше обърнато на бизнес клиентите, които за пореден път успяхме да изненадаме приятно с гъвкави цени и качество на услугите.

Само благодарение на подобрената ефективност на нашите екипи, можем да си позволим подобна политика в този труден за бизнеса момент.