Вече сме в ТОП10 за почистване в Англия

Само 10 дни след регистрирането на английския ни домейн за домашно почистване homecleaning.org.uk, вече сме на осмо място при търсене на home cleaning в английския Google. Това се дължи на добрия ни домейн, качествения хостинг и крупните суми, които инвестираме за оптимизация и реклама на сайта.

Тепърва ще започваме сериозната оптимизация на сайта и ще се инвестират сериозни връзки и средства за реклама. В интерес на истината, не очаквахме толкова бърз резултат. Конкуренцията в нишата е буквално огромна, а търсенето само на фразата "home cleaning" е 265,000 заявки на месец.

Целта ни, разбира се, е да сме номер едно. Няма да е лесно, но няма и да е особено трудно. Единствения ни недостатък е, че домейнът ни е много млад, в сравнение със сайтовете на другите колеги от нишата. Това ще се размие с годините, но до тогава ни чака много работа. Засега позициите ни удовлетворяват напълно.

Още нямаме изграден стабилен сайт и дизайн на домейна. Не смятаме да избързваме - засега търсачките ни харесват така. Не сме готови още и с това да предлагаме услугата домашно почистване в Англия. Тепърва работим над клона, който ще се занимава с това. Набираме работници и т.н.

Очаквайте още подробности от пробива ни в нишата "домашно почистване" в Англия.