Първото запитване за почистване

Преди малко с нас се свърза жена от София и поиска от нас оферта за почистване на 70 квадрата офис, заедно с абонамент. Обяснихме й, че ние не сме фирма за почистване, а просто SEO компания, която търси наемател на сайта си за почистване.

С това искаме да Ви покажем, че интерес към тематиката на сайта (почистване) има, а нишата почистване е доходоносна. Имаме и задоволителни позиции като за нов сайт - 5-то място. Това е МНОГО, като се има предвид, че конкуренцията при "почистване" в Google е от 670,000 страници.

Трябва да подчертаем, че в момента ни е много трудно да заемем каквито и да било позиции, защото това нашето НЕ Е сайт. Това е просто един блог, полезен само на хората, заинтересувани по някакъв начин от темата почистване.

Когато някоя фирма се пристраши да наеме сайта, тогава на негово място ще изградим прилична статична страница, представяща информация за услугата почистване. Чак тогава можем да регистрираме сайта във българските търсачки, от което ще дойде първата му позиция.

А тази позиция означава трафик (посещения) и то всичките свързани с думата "почистване". Това е съвременния начин на реклама, който е много ефективен и ще става все по-ефективен. Буквално нашият наемател ще получава по минимум 2-3 запитвания за почистване на ден.

Така че, помислете си и ако смеете - направете една инвестиция в бъдещето, която ще Ви се изплаща десетократно всеки месец. Търсенето в Интернет и потребителите на Интернет се увеличават всеки ден, а нашите позиции за думата почистване стават все по-добри и по-добри.