Услуги по почистване в Лондон

Започваме да работим и с една английска фирма за почистване. Ще им правим редизайн на сайта и малко ще го SEO оптимизираме. Става въпрос за home cleaning.org.uk. Ето и превод на текста на главната страница:

Ние сме поредната фирма за професионално почистване на домове на английския пазар. Като за начало, ще си направим представителен сайт на това място в Интернет. Ще заложим на Интернет рекламата, като средство за намиране на клиенти.

Разполагаме с професионален екип от чистачи. Специализирани сме в почистването на домове, офиси, стъкла на сгради, сгради след строителство и т.н. Поемаме и малки поръчки за домашно почистване, като именно тази аудитория клиенти са ни приоритет.

Като за начало, започваме с изработката на нашия сайт. Ще вложим тук доста средства и работа. Молим се да заемем добри позиции в търсачките за фрази като "home cleaning" и "home cleaning London". За сега няма да оставяме контакти и да поемаме поръчки от сайта.

За целта ни е необходим добър сайт, който още не е готов. Необходим ни е и повече капацитет, тъй като в момента имаме много работа и работим главно големи проекти за почистване на офиси и цели сгради. Правим всичко възможно да се разраснем и към така наречения home cleaning.

Благодарим Ви за търпението! Очаквайте ни скоро!
Ключови думи: home cleaning, cleaner London, carpet cleaning London