Добре дошли в нашия сайт за почистване!

За услуги по почистване на сгради след строителство, почистване на домове, офиси и стъкла на сгради - звънете на телефон: 0899 600 602 или ни пишете на e-mail: d.ivanov81@gmail.com. Отговарящ на телефона: Данаил Иванов. Ще се постараем да намерим решение на вашия проблем, свързан с услугата почистване.

* * *

За следящите този блог - както можеби вече сте се досетили, сайтът вече си намери собственик. Днес (21.08.2008г.) на среща в Пловдив си намерихме партньор за този сайт. Става въпрос за фирма за почистване "Ню Клийн" ООД (new clean) в лицето на господин Данаил Иванов. Надявам се заедно да успеем да развием това място и да го превърнем в сайт номер 1 за почистване в България.

Както виждате, с малко закъснение, но успяхме да постигнем целта си. Сега с новия ми партньор продължаваме заедно да гоним голямата цел на този сайт - номер едно в Gооgle при търсене на думата почистване и сродни фрази, като: фирми за почистване, почистване на домове, почистване на офиси, почистване на сгради след строителство и т.н.

Като за начало, започваме работа по нов дизайн и структура на сайта. Този блог ще се запази, като в него ще бъдат публикувани главно новини около сайта и съвместната ни дейност с фирмата за чистота. Тепърва престои най-интересното и реалната борба в търсачките. Няма да е лесно, но до шест месеца си поставяме краен срок да сме номер едно отвсякъде.