Малко остана до победата ни в търсачките

Прогнозирам, че до 10 дни сайтът ще се закове на първа позиция и в Българския Гугъл при търсене на думата почистване. Защо смятам така? От една страна сайтът вече навърши шест месеца и следва част от ограниченията му в търсачката да отпаднат. Разбира се, това не става на мига, а при следващ ъпдейт.

От друга страна, сложих връзка от фирмения сайт (cloxy.com) към този сайт за почистване, като връзката му се казва фирма за почистване. Там връзката е в секция "партньори", каквито ще ни бъдат наемателите. А описанието си е точно, защото търся фирма за почистване.

Връзката е много силна, защото сайтът ни е с висок рейтинг.

Имаше и няколко запитвания още от хора/фирми, заинтересувани от сайта. Плашеше ги цената, която искаме на месец - 400 лева. Искаха и да купуват сайта - няма логика в това да го продавам. От една страна средствата, налети тук, са много повече, отколкото някой ще иска да плати. От друга страна, този сайт без моята поддръжка, няма да се класира никъде!

Затова въвеждам постепенно увеличаване на наема. Наистина намирането на наемател се забави доста и трябва да окуража предприемачите. Уверявам Ви, че ще си възвърнете инвестицията в пъти, но няма как да Ви убедя в това. Аз лично съдя по броя на запитванията за почистване, както и по цената, и печалбата от подобни услуги.

Предлагам следната схема на прогресивно увеличаване на заплащането:
1, 2, 3 месец - наем 100 лева на месец
4, 5, 6 месец - наем 200 лева на месец
7, 8, 9 месец - наем 300 лева на месец
10, 11, 12, ... месец - краен наем 400 лева на месец.

Цените важат при първоначално плащане на поне 3 месеца. Стискайте палци следващия ъпдейт всичко да си дойде на мястото - на първото място : ).