Неуспешни дни за сайта за почистване

Последните дни се водеха три успоредни преговора с партньори, които искаха да вземат сайта за почистване. Уви, всичките се отказаха, най-вече недоволни от цената. Сигурно си мислеха, че съм склонен на пазарлък, но не успяха да познаят :)

Разговорите бяха с едни от най-големите в бизнеса за почистване в България. Не знам защо на всички им се вижда скъпо, при положение, че подобен наем се избива само с един клиент. Трябва да е ясно, че подобни оптимизирани сайтове струват пари и си държат цената.

Реалните разходи на сайта са 200 лева на месец. Точно какво правим с тези 200 лева, няма да кажа, защото е тайна. Останалото е печалбата ми. При 200 лева печалба няма на къде повече да свалям. Така че, който иска да е номер едно при почистването - ще си плаща.

Има още няколко големи фирми за почистване, с които не съм преговарял. Ще изчакам те да се свържат с мен и ако до няколко месеца не го направят - аз ще го направя. До 2-3 месеца най-късно трябва да се усетят.

Не знам дали осъзнавате, но съм доказал качествата си на оптимизатор. Опитът е доказал, че където съм се целил - ставам номер едно. Който вземе този сайт за почистване ще стане лидер на българския пазар за услугите по почистване. Ако не вярвате - ще си говорим много скоро ;)