Почистване.com - домейн на кирилица

Обновление: Домейните на кирилица не успяха да се наложат и в резултат на това спираме да поддържаме нашия такъв, описан в статията по-долу.


Вече сме горди собственици и на домейна на кирилица почистване.com, с което дейността ни става достъпна при написване на домейна ни на латиница и на кирилица. С тази крачка успяваме да постигнем всичките ни цели в Интернет пространството, свързани с дейността почистване.

Връзка към новия домейн: Почистване.com

За нас беше изключително важно да придобием домейна за почистване на кирилица, защото както е известно, домейните на кирилица се класират много добре в търсачките. Не беше лесно - домейнът имаше друг собственик, но както често се случва - той забрави да си го плати.

Ние имаме опит в "хващането" на изтекли домейни и именно това ни помогна да придобием почистване.com, въпреки че държим още по-престижното pochistvane.com, което за нас и за много други е най-добрият възможен домейн за една фирма, предлагаща услуги по почистване.

В заключение, вече може да ни намирате и при изписване на "pochistvane.com" в адрес бара, и при изписване на "почистване.com". Успяхме да завладеем най-добрите домейни за почистване, успяхме да завладеем и търсачките. Доверете се на фирма номер едно за почистване в България!