Поддържащи препарати за почистване - Част 3

Продължаваме нашата серия от публикации на тема: "Поддържащи препарати за почистване". Работим с широка гама от тези препарати за почистване и най-вече полиране, дори залепяне. Стараем се да сме примерна фирма за почистване. Това е пред-последнната публикация от серията.

VIEUXО - свежава и дава допълнително цвят на третирания материал, като му придава сатиниран блясък и подчертан ефект "античен". Нанася се след почистването.
Повърхности: Всички естествени камъни

MASTICE 2000 - Двукомпонентен продукт, предназначен за китване и лепене на мрамори и камъни. Предлага се в течен и твърд (тиксо) вариант, и в различни цветове. Третираната част лесно се поддава на допълнителна обработка - шлайфане, полиране и т.н. Лесно се чисти.
Повърхности: Гранит, мрамори и камъни

MASTICE SPEZIAL TAK - Мастик за мрамори и камъни, двукомпонентен, на базата на полиестерни ненаситени смоли. Втвърдява бързо, ако прибавите определения за тази цел катализатор. Повишената лепкавост позволява китване, залепване и поправки по стени, паметници и въобще по вертикална повърхност, където не би била възможна употребата на мастик с нисък вискозитет.
Повърхности: Мрамор, гранит, камък.

EPOX 2000 - Двукомпонентен вастик, на основата на епоксидни смоли, предназначен за залепване и китване на разни типове гранит, мрамор и камъни. Повишената лепкавост и бистрата прозрачност позволяват китване, залепване и поправки по стени, където не би била възможнаупотребата на мастик с малък вискозитет. Непроменяем при лоши атмосферни условия и с висока устойчивост по отношение на разтвори, алкали и киселини, най-добрият мастикза мрамор и гранит.
Повърхности: Гранит, мрамор и камък.

IMPREPOX е двукомпонентен термовтвъдяващ продукт, с много нисък вискозитет, на базата на епоксидни, ретиколирани смоли, със специфично втвърдяване в зависимост от температурата на околната среда, с приложение при производството на здрави и химически устойчиви защитни облицовки, с високо приложение в строителството.

Особено подходящ за китване на микропукнатини, IMPREPOX може да бъде използван и при ниски температури, като предлага високи твърдост и гъвкавост, по-добра химическа устойчивост и на разтворители, особено добра адхезия и силен блясък след полирането. Изключително лесно почистване на повърхността.
Повърхности: Мрамор, гранит, естествени камъни.