Поддържащи препарати за почистване - Част 2

Продължаваме серията от препарати за поддръжка на повърхности след почистване и полиране. Тази серия от почистващи препарати се очаква да бъде доста дълга. По-дълга от предвиденото в началото. Оказва се, че препаратите в тази област на почистването са с голямо разнообразие.

KER-13D - Течен восък за защита на фасади, плотове на мебели и др. Полира и импрегнира материала, като го оцветява леко. Дава възможност на материала да диша. Прилага се след основно почистване на повърхността.
Повърхности: Мрамор, гранит

SIGIL FIX - Специален продукт за запечатване на пори в естествен камък и агломерати (много шуплести и/или със силно нарушена повърхност). Заздравява крехки камъни и формира основа за по-нататъшно третиране, прониква в материала и не образува слой.
Повърхности: Естествен и изкуствен камък.

GUAINA PROTECTOR - за предпазване на настилки - Препарат за защита на настилки от слабо абсорбиращи мрамор, гранит, естествени или изкуствени камъни, при необходимост от строително-ремонтни работи в помещението.
Повърхности: Всички слабо-абсорбиращи повърхности, без наличие на остатъчна влага

STRIP VAPOR - Течен восък за защита на фасади от мрамор, гранит и други естествени камъни от спрей надписи (обикновени графити). Приложете на почистена повърхност.
Повърхности: Мрамор, гранит, варовик, естествени камъни, цимент.

REX COTTO - Препарат, който отблъсква влагата и мазнините и не позволява проникването им в третирания материал, предназначен за гранити, мрамори, варовици, теракота и др. и предимно за силно-абсорбиращи материали. Приложение - на открито и закрито. Позволява на материала да "диша". Подчертава цветовете. Не изисква поддръжка.
Повърхности: Мрамор, гранит, теракота (без глазура), агломерати и др. естествени и изкуствени камъни