Поддържащи препарати за почистване - Част 1

Стартираме нова поредица от материали, чиято цел е да изброим популярните поддържащи препарати след почистване на повърхности. Нашата известна вече фирма за почистване работи вече над 7 години с тези препарати и можем да гарантираме качеството им.

A2 - Продукт в спрей-опаковка, който не съдържа смоли и разтворители. Препаратът не е агресивен към материалите (бои, лакове, патина) и не пожълтява. Лесен за употреба, придава цвят и отличен блясък на третираната повърхност след почистване. Предназначен за ежедневна поддръжка.
НЕ СЪДЪРЖА ФРЕОНИ, РАЗРУШАВАЩИ ОЗОНОВИЯ СЛОЙ!
Повърхности: Мрамор, гранит, бронз, стомана и всякакви полирани метали

IDEA XC - Препарат, който отблъсква влагата и мазнините и не позволява проникването им в третирания материал. Използва се след почистване. Предназначен за защита на фасади, плотове на маси, кухненски плотове, под прозоречни первази и други изделия от мрамор, гранит, теракота без глазура, агломерат и др. Приложение - на открито и закрито. Позволява на материала да "диша". Дава силен ефект "мокър" и потъмнява цвета на третирания материал.
Повърхности: Мрамор, гранит, теракота (без глазура), агломерати и други естествени и изкуствени камъни.

RR/1 - Течен восък (емулсия на базата на естествени и синтетични восъци), идеален за поддръжка на настилки от мрамор, гранит, естествени камъни и агломерати след почистване. Възвръща топлия и огледален блясък на третираната повърхност.
Повърхности: Мрамор, гранит, гранитогрес и всички видове естествени камъни.

L & L - Продукт за бързо и лесно поддържане на настилки от естествен камък и от агломерати. Използва се за лесно поддържане (с една операция се измива и изпръсква третираната повърхност) на полирани настилки от естествен камък, както третирани с препарати на восъчна основа, така и не третирани.
Повърхности: Настилки от полиран естествен камък: нетретирани или третирани с препарати на восъчна основа.

IDEA HP - Препарат, който отблъсква влагата и мазнините и не позволява проникването им в третирания материал. Предназначен за защита на фасади, плотове на маси, кухненски плотове, подпрозоручни первази и други изделия от мрамор, гранит, теракота без глазура, агломерат и др. Приложение - на открито и закрито след почистване на основата. Позволява на материала да "диша". Не променя цвета на третирания материал!
Повърхности: Мрамор, гранит, теракота (без глазура), агломерати и други естествени и изкуствени камъни.