Защо не сме №1 при търсене на "почистване"?

Искам да обясня един момент, който изглежда съм пропуснал. Трудно ми е да позиционирам този сайт за почистване поради две причини. Едната вече на няколко пъти я споменавам - домейнът е нов и е още твърде млад. През първата си година всеки един сайт се дърпа изкуствено назад.

Втория момент е това, че не мога да регистрирам сайта за почистване по български търсачки и директории. Причината е, че никой редактор няма да го приеме, докато той не отговаря на предназначението си! В момента той не отговаря на предназначението си (сайт на фирма за почистване).

Тези връзки (от български сайтове, търсачки и директории) нямат голяма тежест, но са много и са силно тематични. Те дават доверие на сайта и именно затова търсачката го изкарва нагоре. Помощта им е еднократна и не особено силна, но е крайно необходима!

Едното затруднение (за времето) ще отпадне със самото време. Втората ни пречка да сме номер едно, ще отпадне чак когато си намерим партньор! Тогава в рамките на един месец сайтът ще бъде регистриран ръчно в над 200 български каталога и директории.

Е, оправдах се защо още не съм №1 за "почистване" :)