Полиращи препарати за почистване - Част 3

Дойде времето на последната статия от поредицата "Полиращи препарати за почистване". Но това не означава, че няма да качваме информация за още препарати за почистване, напротив, ще качваме, но смятаме, че засега поне изчерпахме полиращите препарати за почистване. Има още много видове почистващи препарати...

E3 - Препарат (лак), идеален за предпазване и полиране на ъглите на мраморни и каменни плоскости изобщо. Образува много тънка, пластична "люспа", много лъскава и прозрачна, която не се лющи. Лесно се почиства после.
Повърхности: Мраморни и гранитни плотове и кантове.

COTTO MILCH - KERAMIC MILCH - MARMOR MILCH - Емулсия от течен ароматизиран восък с антиплъзгащ ефект, за поддръжка, на основата на естествени и синтетични восъци. Ще предаде топъл, огледален блясък. Почистване и полиране на настилкатата.
Повърхности: Мрамор, керамика и теракота (без глазура)

SIGIL LUX - Специален препарат за полиране и изравняване на настилки от естествени и изкуствени камъни - много шуплести и/или със силно нарушена повърхност.
Повърхности: Естествен и изкуствен камък.

SPRAY RR1 - Течен восък (емулсия на базата на естествени и синтетични восъци), идеален за даване на финален (търговски) блясък на изделия от мрамор, гранит, естествени камъни и агломерати преди предаването им на клиента, както и за периодична поддръжка на паметници, плотове, маси и др., произведени от същите материали. Почиства и придава допълнителен блясък на третираната повърхност. Не съдържа фреони, разрушаващи озоновия слой.
Повърхности: Мрамор, гранит, гранитогрес и всички видове естествени камъни

TOP - Пастообразен, от висококачествени восъци, екологичен продукт за външна и вътрешна употреба, идеален за полиране и почистване на мрамор, гранит и естествени камъни. Създаден по нова революционна технология, определяща постигането на резултати, възможни преди това само с използването на разтворители.

Придава изключителен и дълготраен блясък след почистване, устойчив на третиране с вода, следователно предназначен за третиране на масички, плотове, первази, стени и др.
Повърхности: Мрамор, гранит, грес и всякакви естествени камъни.

LISTO - Пастообразен, от висококачествени восъци продукт с двойно действие: почиства и възвръща блясъка на повърхности от мрамор, гранит и други естествени камъни. Гарантира бързо извличане на мръсотията и дава огледален блясък, без използване на разтворители.

Предназначен за почистване и освежаване полировката на масички, плотове, первази, стени и други предмети от бита.
Повърхности: Мрамор, гранит, грес и всякакви естествени камъни.

THE COOT - Полиращ и импрегниращ продукт за настилки от теракота без глазура, гранитогрес, цимент и камък, на основата на синтетични восъци. Освежава цветовете на третирания материал, като му придава топъл и мек блясък, като след почистване.
Повърхности: Теракота (без глазура), гранитогрес, цимент, камък, мозайка

STUCCO A CALDO - Кит за топло нанасяне, предназначен за китване на мрамори с повърхностни шупли или пукнатини. Произвежда се във всички по-разпространени цветове мрамори - и някои по-специфични, по поръчка. Могат да е постигнат изненадващо добри резултати при създаването на "фладери", като се порагат върху материала, един до друг, различни цветове кит. Китът е самополиращ се, но може и допълнително да се полира.

Идеален за възстановяване на повредени настилки от мрамор, по метода "направи сам". Идеален и за почистване след това.
Повърхности: Мрамор, камъни