Полиращи препарати за почистване - Част 2

Тази тема е продължение (втора част) на темата за полиращи препарати при почистване. Очертава се доста дълга поредица от статии, затова ще зарежем съветите за почистване за известно време и ще се съсредоточим върху продуктите, в случая препаратите. Отново се надяваме, да сме полезни при Вашето почистване.

CRISTAL-GLASS

препарат варовикКристализатор за естествени варовикови настилки. Придава допълнителна твърдост и траен блясък, като резултатът е подобен на този при обработка с професионална машина. Прилага се след почистване.
Повърхности: Мрамор, компактни мрамори/ агломерати, травертин, варовици.


M.G. Мрамор

паста почистванеАбразивна паста на основата на висококачествени и чисти восъци, за почистване и полиране на кантовете на мраморни плоскости, които не са били идеално изгладени. Премахва леките следи, оставени от абразивните инструменти и прави материала гладък и с приятен блясък. Ползва се успешно и за фино полиране на оникси, до постигане на огледален блясък.
Повърхности: Мрамор

M.G. Гранит

за почистване полиране кантоветеАбразивна паста на основата на висококачествени и чисти восъци за почистване и полиране на кантовете на плоскости от гранит, които не са били идеално изгладени. Премахва леките следи, оставени от абразивните инструменти и прави материала гладък и с приятен блясък.
Повърхности: ГранитSTICK LUX

паста за полиране на гранитАбразивна паста на основата на висококачествени и чисти восъци за почистване и полиране на кантовете на плоскости от гранит, които не са били идеално изгладени. Премахва леките следи, оставени от абразивните инструменти и прави материала гладък и с приятен блясък.
Повърхности: Гранит и мраморSTRONG 2000

Защитен, прозрачен, заздравяващ повърхностния слой на материала, водоотблъскващ препарат, специално предназначен да предпазва облицовки и произведения от камък и специално от варовик, от проникването на вода и влага и образуването на плесен, както и срещу въздействието на киселинни дъждове.

Има силно подчертан укрепващ ефект върху крехки и податливи на корозия камъни, възпрепятствайки разрушаването и промяната в структурата им. Нанесен върху материала остава невидим и не придава на третираната повърхност ефект полиран или мокър, запазва оригиналния вид на третирания материал.
Повърхности: За почистване защита на всякакъв тип произведения от камък или стенописи, цимент, мрамор, варовик, тухли и др., от плесен и влага и за заздравяване на същия материал.