Вече сме първи в почистването и в Англия

Заедно с този проект по почистване, започнахме и проект за сайт за почистване (home cleaning) в Англия. Няколко месеца след официалния старт на проекта там, вече сме номер едно за тяхната фраза за почистване: home cleaning. Тепърва започваме да правим сайт, да си търсим наемател и да се борим за фрази като "home cleaning", "carpet cleaning", и др.

Ето и малко информация от сайта за почистване в Англия:

За по-малко от половин година след стартирането на нашия проект за почистване, вече се касираме на първо място при търсене на основната фраза в нашата ниша "home cleaning". Този грандиозен резултат се дължи на инвестицията ни в добър домейн, хостинг и оптимизация на сайта ни за home cleaning (почистване).

Първоначално имахме идеята да се занимаваме с услуги по почистване в Лондон и в Англия като цяло. В последствие ни изникнаха други задачи и оставихме развитието на този сайт на заден план. На този етап за нас е важно да се позиционираме добре в търсачките и го постигаме. Скоро ще сме номер едно отвсякъде и с това главната ни цел ще е изпълнена.

С това обаче нищо не свършва, напротив, започва същинското развитие на сайта. Ще продължим да се борим и за други думи/фрази от нишата, като "cleaning services", "carpet cleaning" и други. Междувременно смятаме да си намерим наемател на home cleaning сайта. Постоянно имаме запитвания от хора, които искат да го купуват, но той не се продава!

Склонни сме само да го отдадем под наем. Сайтът има добри позиции и ако го наеме фирма за почистване, лесно ще си избива разхода, благодарение на добрите ни позиции и многото посещения от хора, които търсят home cleaning. Ние сме фирма, която се занимава с уеб дизайн, затова, ако наемете сайта за повече от 3 месеца, ще го изградим безплатно с професионален дизайн.