14800 търсения за почистване на месец

От днес е възможно с програмата Google Adwords да се следи конкурентността на различните думи в българския Интернет. Думата почистване държи своеобразен рекорд с 14,800 търсения през миналия месец само от България и среден брой търсения на месец 22,200.

За сравнение, думата хамали е търсена само 2,900 пъти миналия месец, а думата кърти е търсена 3600 пъти средно на месец. Радваме се на успеха си в сферата почистване и на това, че търсенето се увеличава с всеки изминал месец. 22,200 търсения средно на месец си е сериозна цифра.

Това прави по 740 търсения за почистване на ден. До момента нямахме инструмент да следим трафика към този сайт. От вчера е инсталиран такъв и когато се оформи подробен доклат ще го публикуваме. Прогнозираме, че имаме по 120 посещения на ден по думата "почистване".

Скоро ще разберем дали сме прави. Но колкото и да са посещенията - много са. Замислете се - това са потенциални клиенти, които ТЪРСЯТ почистване на домове, офиси или стъкла на сгради. Може да наемете сайта за почистване и тези клиенти да са ВАШИ! Наемът за сега е 300 лева, но до две седмици ще се актуализира спрямо инфлацията в страната.