Огромна конкуренция при думата почистване

Напоследък конкуренцията в сферата почистване е станала огромна. Масово се правят сайтове за почистване. В AdWords рекламите за почистване вече не могат да се съберат на първата страница. Това означава, че със стандартни настройки не може да се излезе в ТОП10, ще трябва наддаване.

Скоро цените на AdWords ще станат непосилни, не само за думата почистване, но и за всички сайтове от сферата на услугите. Всички се усетиха и започват да се насочват към реклами в Интернет. Тези, които са първи и най-предприемчиви, ще заемат лидерските позиции. Останалите ще ги гонят цял живот и то неуспешно.

След няколко запитвания, този сайт за почистване още е свободен. Припомняме Ви, че той се дава под наем на изключителната цена от 300 лева/месец. За тези пари, ако всичко върви добре, ще сме на първо място в Google (или в най-лошия случай ТОП3) при търсене на думата почистване. Това означава, че всички сериозни клиенти ще минават през Вас.

Обявите във вестниците ще губят своята ефективност ден след ден, защото хората се насочват към модерния Интернет. Какво по-лесно от това да напишеш думата "почистване" в търсачката, когато се нуждаеш от такива услуги? А нашата работа е когато това стане, Вашата фирма да излезе на челна позиция. За контакти: cloxy(a)cloxy.com