Развитието на сайта за почистване

Минаха 5 месеца от създаването на нашия сайт за почистване. Вече имаме добри позиции при търсене на думата "почистване" в Гугъл или по-точно сме в ТОП5. На шестия месец непременно ще има още подобрения в позициите ни, защото Гугъл си прави ъпдейти на всеки три месеца. Последните две седмици към сайта за почистване проявиха интерес три големи фирми.

Нито една от тях не събра смелост да наеме сайта. Това поведение е напълно разбираемо - Интернет е нова и непозната среда за повечето предприемачи. Трудно е човек да си представи, че ще има клиенти от Интернет. Но е факт, че рекламата в наши дни се насочва именно към Интернет и истинските световни предприемачи инвестират именно там, както и ние - вижда се :)

Търсенето на думата почистване в Интернет е голямо. Тепърва ще става все по-голямо. За думата почистване се борят и не малко хора в Goоgle Adwоrds. Цените там са приемливи, далеч по-малко от 300 лева на месец, но скоро, много скоро нещата ще се променят и рекламирането там ще стане със западни цени.

Тогава оптимизираните сайтове ще оберат позитивите от рекламата в Интернет. Вижте сайтове като хамали.bg и кърти.com, с които работим и поддържаме да са №1! И двете фирми имат дял на клиентите от Интернет над 70%. На първо място при търсене на почистване ще стане и този сайт. Който го осъзнае и инвестира пръв в него, той ще извлече позитивите.

А за останалите... те ще са назад в класирането, защото рекламата струва пари.